vfc.dk © 2013                    

Træning og løb i VFC


VFC er en cykleklub for alle, uanset om du er yngste rytter på 9 år eller elite rytter i "A-klassen", om du har store ambitioner eller vil køre for sjov. Vi har den filosofi, at der skal et stor bredde til, for at skabe en konkurrencedygtig elite. Uden bredde ingen elite og ingen bredde uden elite. Tingene hænger sammen, og vi er helt klar over at der er forskellige behov på de forskellige niveauer. Derfor forsøger VFC også at støtte sine medlemmer bedst muligt og lave forskellige arrangementer for klubbens medlemmer.


Vintertræning på MTB

I vintersæsonen, der starter i slutningen af oktober 2019 og frem til marts 2020, kører vi hver weekend (lørdag i lige uger og søndag i ulige uger) på MTB i skoven. Vi kører fra klubhuset kl. 10.00.


Sommertræning på landevej

Sommersæsonen, der i år starter tirsdag d. 5. marts 2019 og frem til medio oktober kører vi på landevejen. Vi mødes foran Netto på hjørnet Kirke Værløsevej/Læssevej i Værløse og kører afsted kl. 17.00 hver tirsdag og torsdag. 


Vores faste trænere Per Glottrup, Jørn Skov Andersen, Jørgen Kjær Thomsen og Pia Sys Michaelsen kører med rytterne.


Kontakt Per Glottrup her for at høre mere.Senior og motionstræning

Vores Senior/motions træningshold er sat på stand by, men du er velkommen til at køre med i børn/unge feltet, hvor træningen foregår under kyndig vejledning af tidigere eliterytter Jørn Skov Andersen. Vi mødes foran Netto på hjørnet Kirke Værløsevej/Læssevej i Værløse, og kører afsted kl. 17.00 hver tirsdag og torsdag.


Kontakt Jørn Skov Andersen for at høre mere.


Til træning kører alle med cykelhjelm og husk gode lygter samt reflekser i den mørke tid, så vi kan holde sikkerheden i top!  


Løb

I VFC afholder vi 3 - 4 løbsarrangementer hvert år af forskellig karakter.


Klubløb

Vi afholder interne løb for klubbens egne ryttere, når sæsonen indledes - kaldet indledningsløb - og et løb når sæsonen afsluttet - kaldet afslutningsløb. Endvidere afholder vi et klubmesterskab hvert år, hvor klubmestre i hver aldersklasse kåres. Vores interne løb foregår på Flyvestation Værløse.


Tilmelding til arrangementerne sker altid på dagen ved starten. Her udleveres også rygnumre. Alle klubbens ryttere kan deltage (også far, mor, søn eller datter).


Licensløb

Endvidere afholder VFC hver år et åbent "licensløb" for alle klasser. Licensløb er løb for ryttere, der har tegnet licens og ønsker at køre om kap. Her gælder det om at komme først.


VFC har i over 30 år afholdt partidskørsel, en diciplin hvor 2 ryttere (et par) kører på tid imod de andre par i den samme klasse. Vores partidskørsel afholdes som regel i september måned.


I 2020 skulle løbet være afholdt den 19. september, men aflyses grundet Corona restriktionerne.


Ønsker du at tegne licens, kan dette gøres på Danmarks Cykle Unions licensside www.dcu-licens.dk.  


Forskellige cykleklubber i Danmark afholder ligeledes licensløb. Der er som regel løb hver eneste weekend og på både mountainbike eller racercykel året rundt. Se alle løb på www.dcu-tilmelding.dk.


Yderligere afholder VFC, når medlemmerne ønsker det, f.eks. MTB løb eller cykle-cross løb. Disse løb foregår altid i skoven på enten mountainbike eller cross-cykel (en racercykel).

Meld dig ind her

Det koster kun 300 kr. for et helt års medlemskab i VFC.


For dette lille beløb får du bl.a. klubtøj til rabatpris, mulighed for at leje en cykel og træning med vores uddannede trænere. VFC på Facebook

Klik på dette link og bliv venner med VFC på Facebook.


På vores Facebook side finder du nyheder og opdateringer.

Kontakt Webmaster på webmaster@vfc.dk